Kamp ve Outdoor Malzemeleri Satmak

Kamp ve Açık Eşya Mağazası Nasıl Başlanır

Açık hava tutkusu olan tomurcuklanan bir girişimci misiniz? İlk kez işletme sahipleri için düşük riskli, düşük maliyetli bir iş fikri mi arıyorsunuz? Bahar başladı! Yenileme ve gençleştirme sezonuna başlamak için yeni bir işten daha iyi bir yol var.

Eğer yürüyüş, kamp ve açık hava aksesuarları satan elinizi denemek istiyorsanız, ama tam olarak nereden başlayacağınızdan emin olun - aşağıdaki rehberimize göz atın!

Neden kamp ve sırt çantasıyla ekipman satıyorsunuz?

Sırt çantasıyla seyahat etme, kamp yapma ve doğa yürüyüşü son yıllarda büyük ölçüde boş zaman etkinlikleri olarak büyüdü. Amerika Birleşik Devletleri'nde, rapor edilen yürüyüşçü sayısı 2006 yılından bu yana her yıl istikrarlı bir şekilde tırmanırken , kampa katılan yeni hane sayısı her yıl bir milyon artmıştır. Ve sadece geçen baharda, 47.2 milyon Amerikalı son 12 ay içinde sırt çantasına gittiğini bildirdi.

Bu büyümenin kesin bir nedenini belirlemek zor. Uzmanlar , son on yıl içinde dışarıya daha fazla sayıda giren binlerce yıllık bir sınıf dikkatini çekti . Belki de son on yılda gördüğümüz yeni teknolojilerin hızla ilerlemesi, dışarı çıkmak için paradoksal bir dürtü yarattı. Sebep ne olursa olsun - Millennials, ABD'deki 75 milyon aktif kampçı hanenin% 38'ini oluşturuyor - yarısından fazlası bu yıl tekrar kamp yapmayı planladıklarını söylüyor.

Yürüyüş ve kamp endüstrilerinin uzun vadeli büyümesinin yanı sıra, şu anda bir kamp işletmesine başlamanın kısa vadeli avantajı da var. İlkbahar ve yaz köşede, kamp ve dış mekan malzemeleri talebinin sıcak aylar için tam zamanında büyümesi bekleniyor . Düşük maliyetli, düşük riskli bir iş fikri arayan ilk kez girişimciyseniz - kamp malzemeleri sokaktan yukarı doğru olabilir.

Sosyal medyada açık hava markası oluşturma

Açık hava yaşam tarzı markaları sosyal medyada çok popülerdir ve yürüyüş ve kampçılıkla ilgili çevrimiçi topluluklar bulmak genellikle çok kolaydır. Örneğin Instagram'ı ele alalım. Instagram, açık hava yaşam tarzı konusunda uzmanlaşmış geniş bir nüfuz ağına sahiptir . Bunun gibi hesapları takip eden kullanıcılar, açık hava yaşam tarzı markası için müşteri olarak kullanmak için mükemmeldir.

Kitle büyümesinin ilk aşamalarında, markanızı bu kullanıcılara tanıtan bir bilinçlendirme kampanyası düşünün. Bir farkındalık kampanyası, pazarlama dönüşüm hunisinde sonunda kullanıcıları ürünlerinizi satın almaya yönlendiren ilk adımdır . Bu kitle için bir profil oluşturarak Instagram'da markanız hakkında farkındalık oluşturun. Doğayı seven insanlar için açık havada veya esprili ifadelerin sakin resimlerini yayınlamayı düşünün .

Instagram profillerindeki açık havada etkili olanları keşfetmek ve kullanıcıların ilgisini çeken şeyleri görmek istersiniz. Topluluklarına katılın. Fotoğrafları hakkında yorum yapın. Takipçilerinin fotoğraflarını beğen ve yorum yap. Maruz kalmak için biraz harcama yapmak istiyorsanız, markanızı tanıtmak için etkileyicilere ödeme yapmayı düşünebilirsiniz. Satışa başladığınızda, etkileyicilere ücretsiz ürünler göndermek de zarar veremez.

Etkileyenler, aşağıdakileri oluşturmuş bir Instagram kullanıcısıdır. Etkileyicileri kullanmanın artı tarafı, ürün önermek için kendilerine güvenen kitleler oluşturmuş olmalarıdır. Bu, ürünleriniz hakkında farkındalık getirmek ve bazı takipçileri sosyal medya hesaplarınıza getirmek için harika adaylar haline getirir.

Etkileyenler, çevrimiçi topluluklarda, nişinizde bir yer kurmanıza yardımcı olacak belirli bir nüfuz derecesine sahiptir. Influence.co gibi influencer hizmetlerini kullanarak en iyi etkileyicileri bulabilirsiniz - ancak daha iyi bir fikir daha küçük etkileyiciler bulmaya çalışmaktır. Daha küçük etkileyiciler, satışları artırmada daha etkili olduğu kanıtlanmış daha fazla niş takipçi grubunu hedeflemenizi sağlar .

Bir kamp şartları şirketi nasıl pazarlanır

Dışardan etkilenenlerin izleyicilerinde çok sayıda potansiyel müşteri olduğunu zaten bildiğimizden, bu pazarlama söz konusu olduğunda başlamak için iyi bir yerdir. Bu profilleri takip eden kişilerin dışarıda keyif alan ve markanızı sosyal medyada takip edecek insanlar olması muhtemeldir.

Farkındalık aşamasında, ürünlerinizi yoğun bir şekilde tanıtmak veya pazarlamak istemezsiniz. Kullanıcılarınıza sizi takip etmeleri için bir neden veriyorsunuz. Sosyal medya kullanıcıları, yalnızca reklam yayınlayan bir profili izlemek istemez. Bunu yapmadan önce, kitlenize bir güven seviyesi oluşturmanız gerekir.

Yayınlarınızı, kitlenizin ilgisini çekeceğini düşündüğünüz içeriğe odaklayın. İnsanlarınızın ne tür içerikleri takip etmeyi sevdikleri hakkında fikir edinmek için etkileyicilerinizin sosyal medya profillerine göz atabilirsiniz.

İlginizi çeken içerikleri de seçin. Sosyal medya markaları tamamen tutarlılık ile ilgilidir. İçeriğiniz hakkında ne kadar tutkulu olursanız, düzenli olarak yayın göndermek o kadar kolay olur. Kendinize bir fotoğrafçı istiyorsanız - Instagram'da açık hava yaşam tarzı çekimleri göndermeye başlayın. Yazılı kelimeye daha çok ilgi duyuyorsanız, bir seyahat blogu takipçilerinizle etkileşime geçmek için iyi bir fikir olabilir.

Yürüyüş ve kamp malzemeleri satmak için damla nakliye kullanma

Tabii ki, kamp ve dış mekan ekipmanı satmanın dezavantajlarından biri, ürünleriniz oldukça ağır olabileceğinden, stok depolamak veya taşımak o kadar kolay değildir. Ürünlerinizin damla gönderilmesi, bu sorunun ortadan kaldırılmasına yardımcı olacaktır. Drop-shipping, ürünlerin AliExpress gibi üçüncü taraf bir üretici tarafından depolandığı ve gönderildiği bir e-ticaret modelidir . Bu şekilde çalışır: bir müşteri sizden satın aldığında, siparişleri ürünü doğrudan depolarından müşterinin adresine gönderen tedarikçinize gönderilir.

Damla nakliye, ilk kez girişimciler için harika bir araçtır, çünkü çok az risk vardır. Ürünler tedarikçinizden yalnızca müşterileriniz tarafından satın alındıktan sonra satın alınır, bu nedenle kar elde etmeme olasılığı çok düşüktür. Bu aynı zamanda, satış ve indirimler için çok fazla kıpır kıpır dama imkanı sağlar, çünkü ürün fiyatları işaretlenebilir, daha sonra en son anlaşmanızın etrafında aciliyet yaratmak için aşağı inebilir. Ayrıca, sosyal medyada pazarlama, markalaşma ve aşağıdakileri oluşturmaya odaklanırken üretim ve nakliyenin başka biri tarafından ele alınmasına izin verebileceğiniz için harika bir zaman tasarrufu sağlar.

İş modeli

Kamp malzemelerinin zamanlaması ve artan popülaritesi göz önüne alındığında, bu ilk kez girişimciler için harika bir iş fikri. AliExpress'teki kamp ürünleri, satabileceğiniz ürünlerin çeşitliliği nedeniyle çok fazla fiyat değişebilir, ancak damla nakliye ürünleri ile, sat